Cursul Bazele Web Design HTML si CSS te introduce in mediul online de realizare a paginilor web. Toate paginile sau aplicatiile online sunt „prezentate” prin cod HTML si „stilate” prin CSS. Învățând HTML și CSS (pe viitor eventual JavaScript pentru a adauga puțina dinamicitate) poți să creezi de la zero pagini web sau interfețe pentru diverse aplicații online. Cunoscând și elemente de webdesign și tendințele in acest domeniu atunci îți poți găsi foarte ușor un loc de muncă stabil într-o echipa de programatori in special in domeniul online. Cursurl de HTML se imparte in doua parti: in prima parte ne ocupam de elementele de baza in HTML urmand ca in a doua parte sa ne ocupam de elementele si tehnici moderne si sa realizam un site personal. Finalizarea ambelor cursuri de HTML si CSS iti asigura un post Junior la orice companie mica sau mijlocie de profil, tot ce trebuie sa aduci tu este dorinta de a invăța si a performa in domeniu. „Limbajele” HTML si CSS sunt extrem de usoare deoarece folosesc cuvinte usor de inteles – care se autoexplica – singurul impediment ar fi ca acestea sunt in engleză.

  • Denumire curs: Curs Web design HTML si CSS – Bazele (Partea 1) / Curs Web design HTML si CSS – Elemente si tehnici moderne, realizare de website personal (Partea 2)
  • Ședinte : 8 ședințe, 2 ședințe pe săptămână, 90 minute pe ședință + 8 ședințe, 2 ședințe pe săptămână, 90 minute pe ședință
  • Numar cursanți: Minim 5, maxim 9
  • Concluzie: La sfârșitul cursurilor vei avea cunostiintele de baza pentru realizarea de pagini web sau interfete de aplicatii online.

Orarul cursului Bazele Web design HTML si CSS / Partea 1 si Partea 2
Cursul se ține cu condiția înscrierii a minim 5 cursanți.
Se pot forma grupe de copii, tineri sau adulți.
Grupa Data început Dată sfârșit Ore Locuri ocupate/rezervate/libere Alte informații
Grupa B – CSS/HTML Partea 1 23 Mai 2018 13 Iunie 2018 Luni si Miercuri
17:30 – 19:00
7/0/0 Vreau să mă înscriu!
Grupa A Noiembrie 2017 Decembrie 2017 Luni si Miercuri – 18:00 8/1/0 Cursul a luat sfarsit

Preț partea 1 – 550 Lei / Preț partea 2 – 550 Lei
10% reducere dacă mai aduci un prieten
*Reducerea se aplica ambelor persoane

Preț cu reducere: 500 Lei / 500 Lei

Pentru a rezerva locul la curs ne puteti contacta la numarul de telefon 0745616633, la adresa de e-mail lucian.b@supradesign.ro (nu uitati sa mentionati despre ce curs este vorba) sau folosind formularul din aceasta pagină.
* Rezervarea unui loc in grupă este asigurată doar de plata integrala care se face cel târziu cu 7 zile înaintea începerii cursului. După această perioada rezervarile care nu au fost achitate se anuleaza urmand ca locurile sa se ocupe in maniera primul venit primul servit.